Podaci o EU projektima

Podaci o EU projektima

PROJEKT 1:

Naziv projekta (operacije) korisnika/partnera u projektu:

 

Izrada poslovne web stranice poduzeća Centrus Tim d.o.o. u svrhu prezentiranja i prodaje usluga izgradnje i modernizacije elemenata telekomunikacijskih mreža, referentne oznake KK.03.2.1.17.0082.

 

Kratki opis projekta (operacije):

Cilj poslovne web stranice jest ostvarit tri najvažnije prednosti online prisutnosti za poduzeće Centrus Tim d.o.o.: dostupnost, uspostavljanje vjerodostojnosti i povećanje prodaje usluga.

Dostupnost: Poslovna web stranica poduzeća Centrus Tim d.o.o. online je izlog otvoren 24 data putem kojega se na jednostavan način predstavljaju usluge potencijalnim klijentima, odnosno korisnicima usluga. Isticanje kontakt informacija, radno vrijeme i reference značajno pridonosi povećanju prodaje te ostvaruje kvalitetniji odnos s korisnicima usluga.

Uspostavljanje vjerodostojnosti: Profesionalno izrađena web stranica na kojoj se redovito objavljuje kvalitetan i relevantan sadržaj temelj je za izgradnju vjerodostojnosti i povjerenja u očima korisnika usluga. Kada se sadržaj weba distribuira pravim kanalima tada se gradi imidž stručnjaka kojemu korisnici usluga mogu vjerovati.

Povećanje prodaje usluga: Kvalitetno izrađena poslovna web stranica otvara mogućnost povezivanja s ciljanom skupinom korisnika usluga u realnom vremenu te je dostupan velik broj analitičkih podataka koji se mogu koristiti za unaprjeđenje poslovanja i izgradnju kvalitetnijeg poslovnog odnosa s ciljanom skupinom korisnika.

 

Ciljevi i očekivani rezultati projekta (operacije):

Osnovni cilj projekta je unapređenje poslovne web stranice koji će omogućiti korisnicima jedinstveno iskustvo, kako bi se na jednom mjestu mogli potpuno informirati o poduzeću, uslugama, zaposlenicima i drugim informacijama.

Cilj projekta je također izlazak na strano tržište što će web stranica i usluge na engleskom i njemačkom jeziku svakako doprinijeti povećanju broja inozemnih korisnika.

Realizacijom spomenutog projekta ostvaren je u potpunosti naš cilj, a to je da naše poduzeće Centrus Tim d.o.o. ima u potpunosti mogućnost informiranja o svojim uslugama putem Interneta na HR, EN i DE jeziku, što naše poduzeće svrstava među vrhunske marketinške  agencija koje svoje poslovanje temelje na online poslovanju, u tuzemstvu i inozemstvu.

 

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK):

Ukupna vrijednost projekta iznosi 50.000,00 kn

Ukupna vrijednost projekta (prihvatljivi troškovi) iznosi 40.000,00 kn

Udio EU u financiranju projekta iznosi 28.000,00 kn

 

Razdoblje provedbe projekta (od – do):

01.09.2019. – 10.10.2019.

 

Kontakt osobe za više informacija:

Davor Brenko, CEO
e-mail: davor.brenko@centrus.hr

web: www.centrus.hr

vidljivost

______________________________________________________________________________

PROJEKT 2:

Naziv projekta:

Uvođenje novog IKT poslovnog rješenja u poduzeće CENTRUS TIM d.o.o. radi jačanja tržišne pozicije, povećanja konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja

 

PLAKAT: